Pečený losos recept – pečený losos je rýchla večera, ktorú môžete, vďaka zemiakom perfektne ochuteným horčicovou našľahanou remuládou, pozdvihnúť na slávnostné jedlo.
Pečený losos recept so zemiakmi a skvelou horčicovou remuládou
-
Zemiaky uvaríme v šupke, trochu schladíme a ošúpeme. Uložíme do tepla.
-
Lososa zbavíme kože a nakrájame na 4 plátky. Na panvici rozohrejeme olej a lososa opečieme z obidvoch strán.
-
Žĺtky vyšľaháme v miske nad parou, pridáme med, horčicu a smotanu. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením a vmiešame do ešte teplých zemiakov.
-
Dochutíme bylinkami a podávame s lososom a 1 lyžicou Skyru na každú porcu lososa.
Pre viac chutných receptov navštívte našu stránku receptykulinarium.sk.