Pečený losos recept so zemiakmi v horčicovej remuláde

 | 

113

 receptov

Čas prípravy: 

30

 min

Čas varenia: 

20

 min

Ingrediencie
Ingrediencie

Pečený losos recept – pečený losos je rýchla večera, ktorú môžete, vďaka zemiakom perfektne ochuteným horčicovou našľahanou remuládou, pozdvihnúť na slávnostné jedlo.

Pečený losos recept so zemiakmi a skvelou horčicovou remuládou

  1. Zemiaky uvaríme v šupke, trochu schladíme a ošúpeme. Uložíme do tepla.

  2. Lososa zbavíme kože a nakrájame na 4 plátky. Na panvici rozohrejeme olej a lososa opečieme z obidvoch strán.

  3. Žĺtky vyšľaháme v miske nad parou, pridáme med, horčicu a smotanu. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením a vmiešame do ešte teplých zemiakov.

  4. Dochutíme bylinkami a podávame s lososom a 1 lyžicou Skyru na každú porcu lososa.

Pre viac chutných receptov navštívte našu stránku receptykulinarium.sk.