Talianske cestoviny máme všetci radi. Skúšali ste už aj tie menej tradičné, zapekané cannelloni? Skvelo chutia s tvarohom, syrom a bylinkami.
Zapekané cannelloni so syrom, bylinkami a paradajkami
- Najskôr si pripravíme plnku. Suroviny: tvaroh, syr a bylinky premiešame v mise.
- Lyžičkou potom naplníme cennelloni a poukladáme ich do plechu vedľa seba.
- Navrch ešte rozvrstvíme zostávajúci syr a prelejeme smotanou. Môžeme pridať aj na štvrtiny nakrájané cherry paradajky a bylinky.
- Zapekáme v rúre rozohriatej na 180 stupňov Celzia cca 30 až 40 minút, najskôr prikryté a potom odokryté kým nie je povrch zlatistý.
- Podávame s čerstvými paradajkami a bylinkami ochutenou kyslou smotanou.
Na našej stránke receptykulinarium.sk nájdete mnoho ďalších skvelých receptov. Tak na čo čakáte?