Hot dogy na grile s cesnakovou majonézou

 | 

113

 receptov

Čas prípravy: 

30

 min

Čas varenia: 

15

 min

Ingrediencie

Pre 2 osoby:

  • 2 až 4 paprikové párky
  • 2 kváskové bagety
  • ¼ červenej kapusty
  • 4 PL červeného vinného octa
  • 2 PL olivového oleja
  • 4 PL majonézy
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 2 PL hrubozrnnej horčice
Ingrediencie

Pre 2 osoby:

  • 2 až 4 paprikové párky
  • 2 kváskové bagety
  • ¼ červenej kapusty
  • 4 PL červeného vinného octa
  • 2 PL olivového oleja
  • 4 PL majonézy
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 2 PL hrubozrnnej horčice

Hot dogy na grile sú letný hit. Rýchle, obľúbené a dochutíte si ich podľa svojich detí, priateľov, či príležitosti, na akú ich chystáte. Tie naše sú z kváskových bagiet a kvalitných slovenských paprikových párkov,

Večera na grile k poháru studeného piva

  1. Bagety narežeme pozdĺžne, ale neprekrojíme ich celkom. Párky narežeme drobnými zárezmi. Poukladáme spolu na gril.

  2. Kapustu nakrájame ne tenké pásiky a dáme ju do misky. Pridáme červený vinný ocot, olej a soľ a premiešame.

  3. Cesnak popučíme a nakrájame a vmiešame do majonézy.

  4. Bagety najskôr potrieme hrubozrnnou horčicou. Vložíme do nich párky, pridáme cesnakovú majonézu a chrumkavú ochutenú kapustu.

  5. Hneď podávame.